מבצע קיץ מרענן! 25% הנחה על מוצר שני >
לפרטים

שמן רוזמרין


השימוש הקלאסי בשמן רוזמרין הינו למניעת כינים, אך שמן הרוזמרין בעל איכויות רבות.
שמן הרוזמרין משמש להרגעה, משכך כאבי ראש ומיגרנות, מחזק שרירים, ויעיל במיוחד לטיפול בעור קרקפת שומני, קשקשים ונשירת שער.
* מומלץ לא להשתמש בתקופת ההריון

כל מוצרי לבנדר המכילים שמן רוזמרין:

סטיק דאודורנט לבנדר רוזמרין

דאודורנט סטיק טבעי וטבעוני ללא אלומיניום בניחוח נפלא של לבנדר רוזמרין (מתאים גם לגברים), מונע את ריח הזיעה לשעות רבות ואינו פוגע בתהליך הזיעה הבריא והחשוב.

קרם לחות טבעי לשיער

לטיפוח, עיצוב והזנת העור והשיער - מסיכה לשיער רגיל-יבש להזנה עמוקה על בסיס שמן קוקוס המבריא את השערה. מעולה לעיצוב שיער למתולתלים.

שמן אתרי רוזמרין

שמן אתרי בעל ניחוח חזק ומרענן המשכך כאבים, מטהר, מרענן וממריץ. מצוין לדחיית כינים ולהיגיינת הראש, יעיל לאקנה, קשקשת, עור או שיער שמן.
1 2
 
כל הזכויות שמורות © לבנדר קוסמטיקה טבעית 2014
בניית אתרים בניית אתרים  |  קידום אתרים  |  אחסון אתרים  |  עיצוב אתר Noa Timor David