X
מבצע קיץ מרענן! 25% הנחה על מוצר שני >
לפרטים

שמן עץ התה

שמן עץ התה ידוע בתכונות החיטוי שלו. הוא אחד השמנים העוצמתיים שיש בטבע אשר מסוגל לקטול פטריות וחיידקים שונים. הארון הארומתרפי שלכם לא יהיה שלם בלעדיו. הצטיידו בו והוא יעניק לכם מטובו לגוף, לנפש ואפילו לתחזוקת הבית. הכירו את שמן עץ התה:


השימוש בשמן עץ התה (Melaleuca alternifolia) תועד לראשונה במאה ה-18 כאשר מלחים שהגיעו ליבשת אוסטרליה, ובראשם קפטן קו - מגדולי חוקרי האוקינוסים, נתקלו בעץ בעל עלים מחטניים. הוא אמנם נקרא "שמן עץ התה" אך אין לו שום קשר לתה השחור והירוק אותו אתם מכירים. אותם מלחים נחשפו לסגולותיו התרפויטיות אבל שמן זה היה ידוע למקומיים שנהגו לחלוט את העלים במים להקלה על מחלות חורף (מכאן השם שניתן לו "שמן עץ התה".

יש לנו שמן אתרי עץ התה באיכות מעולה! הקליקו לרכישה 

שמן עץ התה - ריפוי עצמתי וטבעי

שמן עץ התה הוא מהשמנים העצמתיים ביותר. הוא עשיר בטרפנואידים(Terpenoids), מרכיב אנטי-דלקתי, אנטי-פטרייתי ואנטי-ספטי (קוטל חיידקים). הוא מעולה לטיפול באקנה, טיפול בפטריות - פטרת כף הרגל ופטרת הציפורניים.

בשל היותו כל כך עצמתי ומרוכז חשוב להקפיד:

שמן עץ התה לתינוקות וילדים

בשל הרכבו הכימי המיוחד של שמן עץ התה,והשפעתו ההורמונלית העלולה להפריע להתפתחות התקינה של ילדים מומלץ לא להשתמש בו (לא ישירות ולא ברקיחה עם שמנים אחרים) על העור של ילדים שטרם הגיעו לגיל הבגרות.  

שמן עץ התה - שימושים מומלצים:

לכל מוצרי "לבנדר" המכילים שמן עץ התה

 


כל הכתוב באתר על דעת הכותבים ומיטב ניסיונם ואינם תחליף לחוות דעת רפואית.

 

בקצרה על: שמן עץ התה

שמן עץ התה מהשמנים האתריים השימושיים ביותר שאף ארון שמנים ארומטים אינו שלם בלעדיו. מסייע להקלה וריפוי דלקות, פטרת כף הרגל, ומצוין לטיפול באקנה.
 
כל הזכויות שמורות © לבנדר קוסמטיקה טבעית 2014
בניית אתרים בניית אתרים  |  קידום אתרים  |  אחסון אתרים  |  עיצוב אתר Noa Timor David