X
מבצע קיץ מרענן! 25% הנחה על מוצר שני >
לפרטים

שמן מנטה

הוא ידוע לאנושות אלפי שנים ונעשה בו שימוש גם בתעשיית המזון. שמן מנטה - שמן אתרי נפוץ ושימושי שיעניק לכם משב מרענן וקריר של בריאות מהטבע:


שמן מנטה הנו אחד השמנים הנפוצים ביותר בעולם והוא מופק מעליו של צמח הנענע החריפה (Mentha piperita) - צמח ארומתי רב שנתי, ממשפחת השפתניים. את השמן מאדים בקיטור והמרכיבים העיקריים בו הם מנטול ומנטון המצוינים למערכת העיכול. ישנו תיעוד לשימוש בו בתרבויות עתיקות, ביניהן במצריים וביוון העתיקה בעיקר לטיפול בבעיות עיכול ולחיטוי.

ניתן למריחה ישירות על העור ללא שמן נשא אך כדאי לנסות כמות קטנה כדי לוודא שאין תגובה חריפה. השמן אסור לשימוש בהריון ובהנקה.

שמן מנטה שימושים:

שמן מנטה - אופן השימוש

ניתן להשתמש בשמן מנטה במבער - טפטפו 4-6 טיפות במבער ותהנו לא רק מניחוח נפלא אלא גם מחטא ומרחיק מזיקים טבעי. לשימוש חיצוני על הגוף ניתן לערבב עם שמן בסיס ולעסות.

מוצרי "לבנדר" עם שמן מנטה:

מוצרים נוספים המכילים שמן מנטה

 


כל הכתוב באתר על דעת הכותבים ומיטב ניסיונם ואינו תחליף לחוות דעת רפואית.

 

בקצרה על: שמן מנטה

שמן מנטה - העייפים יהנו מתחושת קרירות, רעננות ונמרצות, הסובלים מכאבי בטן, בחילות ושאר בעיות עיכול יחושו הקלה משמעותית והיתושים - פשוט יברחו! השמן שכדאי שיהיה לכם בבית.
 
כל הזכויות שמורות © לבנדר קוסמטיקה טבעית 2014
בניית אתרים בניית אתרים  |  קידום אתרים  |  אחסון אתרים  |  עיצוב אתר Noa Timor David