X
מבצע קיץ מרענן! 25% הנחה על מוצר שני >
לפרטים

שמן הדס

מפיקים אותו בקיטור מהעלים הטריים בלבד, הניחוח שלו עדין, מרענן ומרגיע - הכירו את שמן ההדס:


עץ הדס (Myrtus Communis) ממנו מופק שמן הדס נפוץ במדינתנו בעיקר באזור הגולן. עליו ירוקים, פריחתו יפהפייה ופירותיו סגולים. הוא אחד מארבעת המינים ביהדות, ובתרבויות השונות מפיקים ממנו בשמים וליקר. עץ הדס מוזכר כבר בימי יוון העתיקה בהקשר של אפרודיטה, אלת היופי והאהבה. נהוג להשתמש בצרור עלי הדס לטיהור ע"י קטורת.

שמן אתרי הדס נחשב לשמן מאד עדין והוא מתאים גם לנשים בהריון ולתינוקות רכים. 

 

שמן הדס - שימושים עיקריים:

מוצרי "לבנדר" המכילים שמן הדס:


כל הכתוב באתר על דעת הכותבים ומיטב ניסיונם ואינו תחליף לחוות דעת רפואית.

 

 

בקצרה על: שמן הדס

שמן הדס - שמן אתרי מרגיע, מחטא, מצוין לחיזוק החניכיים, לטיפול באקנה, להקלה על גודש וליחה ולטיפול בחתכים ופצעים פתוחים. בגלל כל הטוב הזה בחרנו בו לכמה מוצרים שלנו.
 
כל הזכויות שמורות © לבנדר קוסמטיקה טבעית 2014
בניית אתרים בניית אתרים  |  קידום אתרים  |  אחסון אתרים  |  עיצוב אתר Noa Timor David