X
מבצע קיץ מרענן! 25% הנחה על מוצר שני >
לפרטים

שמן גרניום

רוצים להירגע, לאזן תחושת מתח וחרדה? כדאי שיהיה לכם שמן גרניום בהישג יד - שמן אתרי בעל ניחוח נפלא המסייע להפחית חרדה ולחץ. לשמן המופק משיח גרניום היפהפה ישנן סגולות רבות.


שמן גרניום מופק משיח גרניום (Pelargonium Graveolens), שיח גינה נפוץ מאד גם במדינתנו. עליו מדיפים ריח רענן וחריף וכבר במצרים העתקיה היה נהוג לרקוח ממנו תה כדי להרגיע כאבי בטן.  הגרניום עשיר בטאנינים (מכווצים).

שמן גרניום מופק באמצעות קיטור ויש לו ריח לימוני עדין ונעים והמרכיבים העיקריים בשמן הם ציטרונלול, גרניול, לינלול ועוד. הוא אנטי-בקטריאלי, מחזק את המערכת החיסונית, מאזן מערכת הורמונלית, מחטא ומאלחש.

בשל יכולתו להשפיע עם המערכת ההורמונלית הוא אינו מומלץ לנשים בהריון או במהלך הנקה.

שמן גרניום - שימושים עיקריים:

מוצרי "לבנדר" המכילים שמן גרניום:

 

מוצרים נוספים המכילים שמן גרניום

 


כל הכתוב באתר על דעת הכותבים ומיטב ניסיונם ואינו תחליף לחוות דעת רפואית.

 

בקצרה על: שמן גרניום

שמן גרניום בעל סגולות רבות, ביניהן הפחתת חרדה ולחץ. הוא נפוץ בארץ, ריחו נפלא ויש לו תכונות רבות: מרגיע, מכווץ, מרחיק יתושים ועוד..
 
כל הזכויות שמורות © לבנדר קוסמטיקה טבעית 2014
בניית אתרים בניית אתרים  |  קידום אתרים  |  אחסון אתרים  |  עיצוב אתר Noa Timor David