X
לכניסה לחשבונך עגלת קניות0 פריטים
עבריתעברית

שמן חוחובה

שמן חוחובה - Simmondsia chinensis נוצר בכבישה קרה מפירותיו של שיח החוחובה - שיח מדברי הגדל בתנאים יבשים ברחבי העולם. מקורו במדבריות ברחבי ארה"ב וההילידים האמריקאים היו משתמשים בו לטיפול בחתכים ופציעות בעור. כיום מגדלים אותו ברחבי העולם למטרות מסחריות בעיקר בתחום הקוסמטיקה.  שמן חוחובה עשיר בויטמין E ובמינרלים, הוא אנטי-אוקסידנט ומונע את הנזק של הרדיקלים החופשיים ובנוסף הוא אנטי-בקטריאלי. בשימוש יומיומי הוא מסייע לטיפול בקמטים, להחדרת לחות לעור הגוף והפנים ובשימוש על השיער הוא מטפל בקרקפת יבשה וגרד וכך מחזק את שורש השיער.

נספג בקלות, מעולה למגוון סוגי עור. ניתן לעסות ישירות לעור או להוסיף שמן אתריים ליצירת שמן ארומותרפי לעיסוי. לשימוש חיצוני בלבד

 

שמן חוחובה - Simmondsia chinensis 

שמן חוחובה - Simmondsia chinensis נוצר בכבישה קרה מפירותיו של שיח החוחובה - שיח מדברי הגדל בתנאים יבשים ברחבי העולם. מקורו במדבריות ברחבי ארה"ב וההילידים האמריקאים היו משתמשים בו לטיפול בחתכים ופציעות בעור. כיום מגדלים אותו ברחבי העולם למטרות מסחריות בעיקר בתחום הקוסמטיקה.  שמן חוחובה עשיר בויטמין E ובמינרלים, הוא אנטי-אוקסידנט ומונע את הנזק של הרדיקלים החופשיים ובנוסף הוא אנטי-בקטריאלי. בשימוש יומיומי הוא מסייע לטיפול בקמטים, להחדרת לחות לעור הגוף והפנים ובשימוש על השיער הוא מטפל בקרקפת יבשה וגרד וכך מחזק את שורש השיער.

שמן חוחובה - Simmondsia chinensis נוצר בכבישה קרה מפירותיו של שיח החוחובה - שיח מדברי הגדל בתנאים יבשים ברחבי העולם. מקורו במדבריות ברחבי ארה"ב וההילידים האמריקאים היו משתמשים בו לטיפול בחתכים ופציעות בעור. כיום מגדלים אותו ברחבי העולם למטרות מסחריות בעיקר בתחום הקוסמטיקה.  שמן חוחובה עשיר בויטמין E ובמינרלים, הוא אנטי-אוקסידנט ומונע את הנזק של הרדיקלים החופשיים ובנוסף הוא אנטי-בקטריאלי. בשימוש יומיומי הוא מסייע לטיפול בקמטים, להחדרת לחות לעור הגוף והפנים ובשימוש על השיער הוא מטפל בקרקפת יבשה וגרד וכך מחזק את שורש השיער.

שמן חוחובה
מחיר:56 ₪
מוצר טבעוני
100 סמ"ק
הוסף לסל
מוצר מוצר מוצר מוצר
פייסבוק
מוצרים נוספיםמוצרים נוספים בקטגוריה
שמן אבוקדו

שמן אבוקדו

לא רק לאכילה - גם לטיפוח קוסמטי מצוין

  • שמן המסייע במניעת הזדקנות העור ובטיפול בעור עייף
  • נספג היטב וחודר לעומק העור
  • מגן על העור במזג אוויר יבש

 

שמן אתרי פצ‘ולי

שמן אתרי פצ‘ולי

ניחוח עשיר וחזק של מושק עם ריח האדמה


  • שמן פ'צולי המופק במיצוי באדים
  • ידוע כמעורר תאווה מינית, מרומם ומחזק
  • מסייע גם לטיפול בבעיות עור
  • משפר את מצב השיער ומעודד התחדשות התאים
חוות דעתחוות דעת על המוצר שמן חוחובה
חוות דעתהוסיפו חוות דעתלמעלה
שם:
דוא"ל:
הוספת חוות דעת
חוות דעתשאלות ותשובות על המוצר שמן חוחובה למעלה
בניית אתרים  |  קידום אתרים  |  אחסון אתרים