X
לכניסה לחשבונך עגלת קניות0 פריטים
עבריתעברית

שמן המפ אורגני בכבישה קרה

CANABIS SATIVA  OIL - שמן המופק בכבישה קרה מזרעים של צמח הקנביס, עשיר בחומצות שומן (אומגה 3 ואומגה 6), בחלבונים ובויטמינים E, A ו-C. השמן מעודד חידוש רקמות, נספג ביעילות בעור, מאפשר לעור לנשום, משפר את האלסטיות של העור ומקל משמעותית על בעיות עור שונות: אטופיק דרמטיטיס, אקנה, סבוריאה ופסוריאזיס. שימוש שוטף בשמן מביא להקלה משמעותית בגירוי העור ובגרד ומשפר את מראה העור.

שמן המפ אורגני בכבישה קרה

CANABIS SATIVA  OIL - שמן המופק בכבישה קרה מזרעים של צמח הקנביס, עשיר בחומצות שומן (אומגה 3 ואומגה 6), בחלבונים ובויטמינים E, A ו-C. השמן מעודד חידוש רקמות, נספג ביעילות בעור, מאפשר לעור לנשום, משפר את האלסטיות של העור ומקל משמעותית על בעיות עור שונות: אטופיק דרמטיטיס, אקנה, סבוריאה ופסוריאזיס. שימוש שוטף בשמן מביא להקלה משמעותית בגירוי העור ובגרד ומשפר את מראה העור.

CANABIS SATIVA  OIL - שמן המופק בכבישה קרה מזרעים של צמח הקנביס, עשיר בחומצות שומן (אומגה 3 ואומגה 6), בחלבונים ובויטמינים E, A ו-C. השמן מעודד חידוש רקמות, נספג ביעילות בעור, מאפשר לעור לנשום, משפר את האלסטיות של העור ומקל משמעותית על בעיות עור שונות: אטופיק דרמטיטיס, אקנה, סבוריאה ופסוריאזיס. שימוש שוטף בשמן מביא להקלה משמעותית בגירוי העור ובגרד ומשפר את מראה העור.

שמן המפ אורגני בכבישה קרה
מחיר:65 ₪
מוצר טבעוני
100 סמ"ק
הוסף לסל
מוצר מוצר מוצר מוצר
פייסבוק
מוצרים נוספיםמוצרים נוספים בקטגוריה
שמן אבוקדו

שמן אבוקדו

לא רק לאכילה - גם לטיפוח קוסמטי מצוין

  • שמן המסייע במניעת הזדקנות העור ובטיפול בעור עייף
  • נספג היטב וחודר לעומק העור
  • מגן על העור במזג אוויר יבש

 

שמן אתרי פצ‘ולי

שמן אתרי פצ‘ולי

ניחוח עשיר וחזק של מושק עם ריח האדמה


  • שמן פ'צולי המופק במיצוי באדים
  • ידוע כמעורר תאווה מינית, מרומם ומחזק
  • מסייע גם לטיפול בבעיות עור
  • משפר את מצב השיער ומעודד התחדשות התאים
חוות דעתחוות דעת על המוצר שמן המפ אורגני בכבישה קרה
חוות דעתהוסיפו חוות דעתלמעלה
שם:
דוא"ל:
הוספת חוות דעת
חוות דעתשאלות ותשובות על המוצר שמן המפ אורגני בכבישה קרה למעלה
בניית אתרים  |  קידום אתרים  |  אחסון אתרים