X
לכניסה לחשבונך עגלת קניות0 פריטים
עבריתעברית

שמן בנזואין (שרף)

שמן המופק משרף עץ שמקורו באזור תאילנד ואינדונזיה, בעל ניחוח עמוק. אחד המרכיבים שלו הוא ונילין המעניק לו ניחוח קל של וניל . ברמה הפיזית השמן מחמם ומייבש ולכן טוב למחלות חורף, ברונכיט, ליחה, שיעול. שמן בנזואין אנטי-בקטריאלי, אנטי-ספטי, מרגיע חרדה ומסייע לקשיי שינה.  לטיפול בעור הוא מסייע באיחוי רקמות ומצוין לעור מגורה, לפסוריאזיס, אטופיק דרמטיטיס.

שמן בנזואין 10 סמ"ק

שמן המופק משרף עץ שמקורו באזור תאילנד ואינדונזיה, בעל ניחוח עמוק. אחד המרכיבים שלו הוא ונילין המעניק לו ניחוח קל של וניל . ברמה הפיזית השמן מחמם ומייבש ולכן טוב למחלות חורף, ברונכיט, ליחה, שיעול. שמן בנזואין אנטי-בקטריאלי, אנטי-ספטי, מרגיע חרדה ומסייע לקשיי שינה.  לטיפול בעור הוא מסייע באיחוי רקמות ומצוין לעור מגורה, לפסוריאזיס, אטופיק דרמטיטיס.

שמן המופק משרף עץ שמקורו באזור תאילנד ואינדונזיה, בעל ניחוח עמוק. אחד המרכיבים שלו הוא ונילין המעניק לו ניחוח קל של וניל . ברמה הפיזית השמן מחמם ומייבש ולכן טוב למחלות חורף, ברונכיט, ליחה, שיעול. שמן בנזואין אנטי-בקטריאלי, אנטי-ספטי, מרגיע חרדה ומסייע לקשיי שינה.  לטיפול בעור הוא מסייע באיחוי רקמות ומצוין לעור מגורה, לפסוריאזיס, אטופיק דרמטיטיס.

שמן בנזואין (שרף)
מחיר:63 ₪
מוצר טבעוני
10 סמ"ק
הוסף לסל
מוצר מוצר מוצר מוצר
פייסבוק
מוצרים נוספיםמוצרים נוספים בקטגוריה
שמן אבוקדו

שמן אבוקדו

לא רק לאכילה - גם לטיפוח קוסמטי מצוין

  • שמן המסייע במניעת הזדקנות העור ובטיפול בעור עייף
  • נספג היטב וחודר לעומק העור
  • מגן על העור במזג אוויר יבש

 

שמן אתרי פצ‘ולי

שמן אתרי פצ‘ולי

ניחוח עשיר וחזק של מושק עם ריח האדמה


  • שמן פ'צולי המופק במיצוי באדים
  • ידוע כמעורר תאווה מינית, מרומם ומחזק
  • מסייע גם לטיפול בבעיות עור
  • משפר את מצב השיער ומעודד התחדשות התאים
חוות דעתחוות דעת על המוצר שמן בנזואין (שרף)
חוות דעתהוסיפו חוות דעתלמעלה
שם:
דוא"ל:
הוספת חוות דעת
חוות דעתשאלות ותשובות על המוצר שמן בנזואין (שרף) למעלה
בניית אתרים  |  קידום אתרים  |  אחסון אתרים