X
30% הנחה על המוצר השני בסדרה לעור אקנטי
לפרטים

שמן אתרי רוזווד

שמן אתרי רוזווד

שמן אתרי רוזווד

(0) חוות דעת

מחיר :53 ₪

תאור + -

עץ הקרוי סיסם שחור ועיקר שימושו בתעשיית הבשמים, אודות לריחו החם, תבליני, מתוק, פרחוני ועצי. מרגיע מבלי לגרום לנימנום, מעורר ןמסייע במקרים של קרירות מינית או אין-אונות, במיוחד מסיבות רגשיות. מאזן ומרגיע עקב שפעתו המייצבת על מערכת העצבים המרכזית. ממריץ את תפקוד התאים ומחדש רקמות, מועיל לאקנה, צלקות, הזדקנות העור וקמטים. השפעתו הרגשית מאזן, מרגיע ומשפר מצב רוח. זמנית אזל מהמלאי. לכל מוצרי לבנדר המכילים רוזווד.

הוראות + -

במבער - מספר טיפות שמן במים.
ליישום על הגוף/שיער מומלץ לדלל את השמן בשמן בסיס ורק אז להשתמש בו.
לשימוש חיצוני בלבד

מרכיבים + -

שמן אתרי טהור המופק באדים מעץ הוורד  Aniba Roseodora

משלוחים + -

סכום רכישה/שיטת משלוח שליח עד הבית דואר רשום
0-149 ₪ 30 15
150-249 ₪ 15 10
250-349 ₪ 10 חינם!
מעל 350 ₪ חינם! חינם!

למדיניות המשלוחים המלאה לחץ כאן

שאלות ותשובות

מוצר מוצר מוצר מוצר מוצר מוצר
חוות דעת על שמן אתרי רוזווד
הוסיפו חוות דעת
חוות דעתשאלות ותשובות - שמן אתרי רוזווד למעלה
הולך טוב עם...
מוצרים מומלצים
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 
כל הזכויות שמורות © לבנדר קוסמטיקה טבעית 2014
בניית אתרים  |  קידום אתרים  |  אחסון אתרים  |  עיצוב אתר Noa Timor David