X
30% הנחה על המוצר השני בסדרה לעור אקנטי
לפרטים

שמן רבנטיסרה לעומת שמן רבנסרה

בקצרה לממהרים: ישנה נטייה לטעות בין רבנסרה לרבנטיסרה. למרות השם הכמעט זהה - שניהם מופקים מעצים שונים, הניחוח שלהם שונה ובעוד הרבנסרה אינו מומלץ לשימוש בילדים וודאי לא בתינוקות - הרבנטיסרה בטוח לשימוש כבר מהשבועות הראשונים. הכירו את השמן שמסייע לטפל במחלות בדרכי הנשימה, מחזק את המערכת החיסונית, אנטי-ויראלי ואנטי-בקטריאלי. בקיצור - עוד שמן שכדאי שיהיה לכם בבית.


 

שמן הרבינטסרה - מופק מעץ הנקרא Cinnamonum Camphora השייך למשפחת העַרִיִים ומקורו באזורים טרופיים. בתחילת המאה ה-19 הוא הובא למדגסקר ושם קיבל את שמו "רבינטסרה" שפירושו "העץ הטוב" בשפה המקומית. את השמן מפיקים מזיקוק עלי העץ והניחוח שלו מאד מזכיר את הניחוח של שמן אקליפטוס.

נציין ששמן רבנסרה שונה מהרבנטיסרה למרות שמם הכמעט זהה. הם מופקים מעצים שונים ואף ריחם שונה. שמן רבנסרה אינו בטוח לשימוש בילדים ויש להבין לעומק ולדעת היטב כיצד לדלל אותו. מבלי להיכנס לעומק נאמר רק שישנו מידע רב באשר לבטיחותו של שמן הרבנסרה בעיקר עם ילדים בשל מרכיביו וכי במקרים רבים גם אם רכשתם שמן רבנסרה סביר שמדובר בשמן רבנטיסרה ומטעמים שיווקיים משאירים את השם "רבנסרה". לעומתו שמן הרבנטיסרה בטוח לשימוש עם ילדים, מבוגרים, זקנים, אנשים רגישים ואין התוויות נגד השימוש. 

יתרונותיו של שמן הרבנטיסרה:

 

מתי לשלוף אותו מארון התרופות הארומתרפי?

*חשוב לדעת - אין להשתמש בשמן ישירות על העור. יש לערבב אותו עם שמן בסיס.

דרכים לשימוש בשמן:


 

מידע מקצועי לעיון:

בקצרה על: שמן רבנטיסרה לעומת שמן רבנסרה

רבנסרה ורבנטיסרה - אמנם שמם כמעט זהה אך מדובר בשני שמנים שונים ובעלי ניחוח שונה. הרבנסרה אינו מומלץ לשימוש בילדים ולעומתו הרבנטיסרה בטוח לשימוש בכל הגילאים. מעולה לטיפול במחלות בדרכי הנשימה.
 
כל הזכויות שמורות © לבנדר קוסמטיקה טבעית 2014
בניית אתרים  |  קידום אתרים  |  אחסון אתרים  |  עיצוב אתר Noa Timor David