לכניסה לחשבונך עגלת קניות0 פריטים
עבריתעברית

שמן זית

הזעה ודאודורנטים חדשות לבנדר כינים ויתושים מוצרי לבנדר כימיקלים בקוסמטיקה חומרי גלם שאלות נפוצות אודות לבנדר מרכז מבקרים טיפול בבעיות עור חיים בריאים טיפוח טבעי לעור מבצע

שמן זית הוא שמן שארץ ישראל התברכה בו והייצוא של סבונים משמן זית היה מענפי הייצוא העיקריים של ארץ ישראל עוד מלפני קום המדינה.

שמן זית משמש כתוסף תזונה ולתעשיית הקוסמטיקה מזה עידנים בעיקר באזור הים התיכון שם גידולו נפוץ.
בלבנדר אנו משתמשים במוצרים רבים בשמן זית כתית מעולה כולל בסבונים המוצקים והנוזליים, שמפו, קרם הפנים שלנו, שפתונים ועוד..

שמן זית מכיל בעיקר חומצת שומן חד בלתי רווי - Oleic acid ובנוסף אליה הוא מכיל oleuropein - המרכיב העיקרי שנחקר ונמצא כבעל פעולות פרמקולוגיות מרכזיות כולל – פעילות אנטי-דלקתית, נוגד חימצון, פעילות נגד חיידקים ווירוסים ועוד פעולות רבות (1,2) ו- hydroxytyrosol - נוגד חימצון עצמתי. מרכיבים אלו מעניקים לשמן את הטעם המריר.

שמן זית מילון מונחים

דרגות איכות של שמן זית

שימושים בשמן זית

הידעתם שמן הזית יכול לשמש אותנו בעת הצורך ולא רק בסלט? שמן הזית נרתם לשגרת הטיפוח והטיפול ועושה נפלאות לעור ולגוף.

שמן זית במוצרי הקוסמטיקה הטבעיים של לבנדר

שמן זית הוא מרכיב מרכזי במוצרים שלנו. תוכלו למצוא אותו מעשיר את הסבונים המוצקים והנוזליים והקרמים המיוחדים שלנו תוך שימוש במלוא תכונתיו המצויינות של שמן זית.

שמן הזית בו אנו משתמשים הוא שמן זית איכותי ביותר הנרכש רק מבעלי מטעי זיתים קרובים לנו שאנו יכולים לעקוב ולהכיר את תהליך גידול הזיתים ולהבטיח שהשמן בו אנו עושים שימוש הוא שמן זית כתית מעולה. (יש בארץ בעייה גדולה במציאת ספקים איכותיים שלא מערבבים את השמן זית עם שמנים אחרים זולים בהרבה). 
 לכל מוצרי לבנדר המכילים שמן זית.


 

מקורות:

כל הכתוב באתר על דעת הכותבים ומיטב ניסיונם ואינם תחליף לחוות דעת רפואית.

 

בניית אתרים  |  קידום אתרים  |  אחסון אתרים